Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

Relax na max s.r.o.
info@relaxnamax.cz
PRODEJ A MARKETING Tel.+420 702 888 100
SERVIS, INSTALACE, DOPRAVA Tel.+420 702 888 101

NOVINKY

arr3DOVOLENÁ 16.12. - 27.12.2019...

ZBOŽÍ V AKCI

cena 79 900 Kč (3 276 EUR)
cena 439 000 Kč (17 999 EUR)
cena 144 900 Kč (5 941 EUR)

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

cena 144 900 Kč (5 941 EUR)
cena 439 000 Kč (17 999 EUR)

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů

Společnost Relax na max s.r.o., se sídlem Kamenec 165, 572 01 Polička, IČ 05267391 zapsaná u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka C 37490 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • kontaktní údaje
  • emailovou adresu
  • telefonní číslo

Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

  • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

  • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů