Nízkoenergetické tepelné čerpadlo Balboa CLIM8ZONE™

Hledáte ideální teplotu pro Vaší vířivku? Zcela NOVÝ Clim8zone™, přizpůsobený Vašim přesným potřebám, je energeticky nejúčinnější a nákladově nejefektivnější způsob, jak ohřívat nebo ochlazovat vodu ve vířivce, takže si můžete užívat čas s rodinou a přáteli nebo využívat řadu zdravotních a wellness výhod.

Nový Clim8zone™ nabízí prvotřídní tichý, zrychlený ohřev nebo chlazení vody ve vířivce s nižšími, trvalými náklady a zaručenou dokonalostí. Zážitek, který jinde nenajdete.

Nízkoenergetické tepelné čerpadlo Balboa CLIM8ZONE, obrázek s anglickým popisem


CO JE CLIM8ZONE?
Nízkoenergetické tepelné čerpadlo světoznámé značky Balboa, které umí jak vytápět tak chladit. Díky jedinečné technologii dokáže při vyhřívání vířivky snížit několikanásobně náklady na vyhřívání oproti klasickému topnému systému. Naopak při vysokých letních teplotách umožňuje chlazení vody.


Další funkce a výhody Clim8zone™

  1. Na rozdíl od jiných tepelných čerpadel pro vířivky/bazény funguje Clim8zone™ při nízkých teplotách okolního vzduchu (-20ºC/-4ºF) v chladnějším klimatu
  2. Pracuje tiše při méně než 50 dBA
  3. Kompresor s proměnnou rychlostí s inteligentním algoritmem
  4. Plně integrován se systémy BP a používá stejné tepelné čerpadlo jako tradiční elektrický ohřívač vířivky.
  5. Vyznačuje se typickou energetickou účinností (COP) 5 až 10krát vyšší než tradiční ohřívač vířivky a může dosáhnout až 15násobku za určitých provozních podmínek, přičemž spotřebuje méně energie na udržení teplé vody, což poskytuje chytré úspory
  6. Umožňuje uživateli vířivky nastavit řídicí systém BP ve vířivce tak, aby v případě potřeby využíval samotné tepelné čerpadlo Clim8zone™, tradiční elektrický ohřívač vířivky nebo oba současně

  Obrázek s anglickým textem

CHLAZENÍ 

OHŘÍVÁNÍ 

 V horkém odpoledni není nic lepšího, než příjemné studené ponoření do osvěžující studené vody. Nebo možná chcete podpořit větší pocit zdraví a celkovou pohodu.

Ponořením do studené vody si podle odborníků můžete užít dlouhotrvající blahodárné změny imunitního, lymfatického, oběhového a trávicího systému vašeho těla, které zvýší celkovou kvalitu vašeho života.

Když teplota klesne, vychutnejte si dokonalé namočení v teplé vodě a zároveň si vychutnejte uklidňující účinky, které má voda na Vaši mysl a tělo.

Nový, ekologicky šetrný Clim8zone™ lze snadno přizpůsobit uživateli vířivky tak, aby fungoval ve spojení s tradičním elektrickým topným tělesem, čímž urychluje ohřev vířivky a zároveň spotřebovává až o 75 % méně energie, což vede k enormním úsporám. 

 

 

Auto Smart Mode

Manuální vysoký režim

 Manuální nízký režim  

  • Díky proměnlivému výkonu vytápění a chlazení se čerpadlo Clim8zone™ automaticky přepne zpět do režimu vytápění, když teplota klesne.

 

  • Vestavěný počítač Clim8zone™ automaticky upravuje frekvenci kompresoru pomocí algoritmu umělé inteligence, který je založen na teplotě okolního vzduchu, teplotě vody a dalších faktorech.
  • Nejvyšší topný výkon a nejrychlejší ohřev vody 

 

  • Nízké COP (tj. nízká energetická účinnost)

 

  • Vysoká frekvence kompresoru – nepřizpůsobuje se podmínkám prostředí
  • Nejpomalejší a nejnižší topný výkon

 

  • Vysoké COP (tj. vysoká energetická účinnost)

 

  • Nízká frekvence kompresoru – nepřizpůsobuje se podmínkám prostředí

 

Elektrická specifikace
Napětí: 220-240 V, 50 Hz
Příkon (max): 1,3 kW
Jmenovitý proud: 4,4 A
Max proud : 5,7 A


Technické specifikace
Provozní teplota: de -20 °C à 43 °C
Water resistance: IPX4
Kompresor: Rotary (GMCC)
Chladivo: R32
Váha: 54 kg


Optimální průtok: 2,7 m³/h (11,9 GPM)
Minimální průtok: 0,8 m³/h (3,6 GPM)
Akustický výkon: 40-52 dB(A), variabilní v režimu automatické rychlosti


https://www.balboawater.com/Clim8zone

×

Splátková kalkulačka ESSOX